Ubisoft

La Ubisoft, jocurile si tehnologia sunt printre cuvintele noastre preferate! Credem ca perspectivele diverse sunt cheia crearii unor lumi in care jucatorii si echipele noastre de game si software development sa se poata exprima liber.

Cand vorbim despre universul jocurilor noastre, suntem foarte entuziasmati. Dedicatia si talentul celor aproape 2.000 de membri ai Ubisoft in Romania au adus la viata multe francize apreciate, precum Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs, Just Dance, Tom Clancy’s Rainbow Six si multe altele. Ne place sa cream lumi diverse si spectaculoase, in care jucatorii nostri se transpun si se regasesc.

Scopul nostru este sa schimbam vietile oamenilor prin prisma experientelor originale si memorabile pe care le oferim. Fiind o companie de tech & gaming, facem acest lucru prin intermediul a trei piloni principali:
• Departamentul IT care asigura expertiza tehnica si de business, inclusiv cele mai bune aplicatii software si servicii pentru comunitatea de jucatori, game developeri si angajati la nivel global;
• Productia este departamentul care creeaza jocuri de care se bucura zeci de milioane de jucatori de pe glob;
• QC-ul este departamentul care optimizeaza calitatea jocurilor astfel incat sa ofere utilizatorilor o experienta buna de joc.

Cand vorbim despre gaming, toate jocurile au in nucleul lor parti comune cum ar fi: engine-ul, sistemul de matchmaking, login-ul, sau sistemul de stiri, daca ar fi sa numim cateva.

Fiecare din cele trei departamente mentionate mai sus lucreaza in stransa legatura si au un rol bine definit in conturarea rezultatului final. Spre exemplu, in cadrul departamentului de IT din Romania sunt construite sistemul de stiri si uneltele prin care se realizeaza anunturile, si tot in studioul din Bucuresti se dezvolta inclusiv sistemul de comunicare prin email la nivel global.

Toate aceste lucruri care transforma o experienta obisnuita intr-una extraordinara sunt posibile datorita folosirii unor serii de tehnologii si tool-uri care ne ajuta sa imbunatatim in permanenta experienta de joc. Lucram in mod special cu .NET framework, Salesforce, AWS Cloud, REST API, SQL Server. La nivel de arhitectura folosim cele mai noi tehnologii - .net core 3.1 - si platforme - Docker, Amazon Web Services, etc.

Daca te entuziasmeaza ideea de a rezolva provocarile care schimba jocul, te invitam sa ni te alaturi! Te asteptam la cele doua evenimente sustinute de Ubisoft, Tap That Job & Spring IT, pentru a afla mai multe.