Tap That ‘cademy

Anul 2020 ne-a dovedit tuturor că tehnologia a ajuns la un alt nivel și că este cheia rezolvării multor probleme. Piața muncii din domeniul IT&C este una vastă și atractivă pentru tinerii din ziua de azi. Candidații sunt numeroși și își doresc un job cât mai bun, care nu se rezumă numai la un salariu atractiv, ci și la posibilitatea de avansare, dezvoltare, flexibilitate și la obținerea de servicii adiționale care să ajute la creșterea calității vieții, suport în dezvoltarea profesională și personală.

Potențialii angajatori caută candidați care au investit în propria educație și își doresc în permanență să evolueze. Așadar, profilul de LinkedIn și CV-ul trebuie să fie atractive, iar un avantaj considerabil ce se poate regăsi în acestea este stabilirea unui parcurs educațional eficient și prosper, bazat pe studierea de tehnologii noi și limbaje de programare cu care veți ajunge să interacționați în cariera voastră din acest domeniu.

Prioritatea numărul unu trebuie să fii tu și să ai o gândire concentrată pe avantajele pe care le-ai putea aduce unei companii prin angajarea ta, ce ar trebui să faci pentru a fi permanent la curent cu tendințele tehnologice și ce te face să ai un avantaj față de ceilalți. Angajatorii concurează și aceștia între ei, deoarece își doresc să recruteze oameni cu gândiri și viziuni inovative, aptitudini digitale, care să participe la dezvoltarea companiei, devenind un avantaj față de competitorii săi direcți.

Educația este cea mai bună investiție care ne poate oferi multe oportunități și ne ajută în formarea drumului spre succes. Tocmai de aceea, Telecom Academy investește în dezvoltarea ta prin cursuri extrem de populare, precum Cisco, Java, JavaScript, Python, C++, Linux. Pe parcursul experiențelor, echipa Telecom Academy a intrat în contact cu diverse tipologii de cursanți, precum: cei care urmează deja o facultate tehnică și știu ce vor să studieze și cei care vor o modificare a domeniului activității. Lucrurile sunt realizabile pentru ambele categorii, totul mizând pe implicarea și dedicarea cursanților.

Profilul tău poate fi îmbunătățit în fața unui angajator prin cunoașterea limbajelor de programare Kotlin și Golang (Go), GraphQL, a bazelor de date NoSQL, a metodologiei Agile, a conceptului de Design Thinking, a unor noțiuni elementare de Machine Learning și cunoașterea tehnologiilor din sfera DevOps: Ansible, Docker, Kubernetes, Jenkins, Continuous Integration.

Telecom Academy își dorește să vă ajute în carieră și să clarifice importanța educației formale și non-formale. Echipa noastră vă susține în procesul educațional, mai ales dacă sunteți la început de drum și vi se pare că acesta este anevoios.

Mai multe detalii despre compania noastră și despre cursurile pe care vi le putem pune la dispoziție veți găsi pe: www.telacad.ro/tehnologii-noi-pe-care-trebuie-sa-ti-le-adaugi-pe-profilul-de-linkedin/ .


Alexandra-Aurelia Arhire

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)